okładka zastępcza

Pomiary w HACCP : praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe

Heszen,Grzegorz., Rudnik,Janusz., Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr w Gdańsku

Rok wydania: 2006.

Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP), Bezpieczeństwo produktu kontrola, Kontrola sanitarna, Żywność higiena, Żywność technologia, Poradnik

Autor
Heszen,Grzegorz.
Rudnik,Janusz.
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr w Gdańsku
Tytuł
Pomiary w HACCP : praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe
ISBN
83-7426-280-X
Miejsce wydania
Gdańsk :
Wydawnictwo
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr Sp. z o.o.,
Rok wydania
2006.
Objętość
52,[1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Bezpieczeństwo produktu kontrola
Kontrola sanitarna
Żywność higiena
Żywność technologia
Poradnik
020
%a 837426280X
100
%a Heszen,Grzegorz.
245
%a Pomiary w HACCP : %b praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe /
260
%a Gdańsk : %b Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr Sp. z o.o., %c 2006.
300
%a 52,[1] s. : %c 24 cm.
650
%a Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
650
%a Bezpieczeństwo produktu %x kontrola
650
%a Kontrola sanitarna
650
%a Żywność %x higiena
650
%a Żywność %x technologia
655
%a Poradnik
700
%a Rudnik,Janusz.
710
%a Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr w Gdańsku
920
%a 83-7426-280-X