Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr w Gdańsku
Tytuł
Pomiary w HACCP : praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe
Wydawnictwo
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr Sp. z o.o.,
Hasła przedmiotowe
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Bezpieczeństwo produktu kontrola
245
%a Pomiary w HACCP :
%b praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe /
260
%a Gdańsk :
%b Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr Sp. z o.o.,
%c 2006.
300
%a 52,[1] s. :
%c 24 cm.
650
%a Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
650
%a Bezpieczeństwo produktu
%x kontrola
650
%a Kontrola sanitarna
650
%a Żywność
%x higiena
650
%a Żywność
%x technologia
710
%a Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr w Gdańsku